Ritva Koskennurmi-Sivonen
Etusivulle
2–4 broilerin rintafilepalaa
1 rasia herkkusieniä tai vastaava määrä (??? tai enemmän)
2 dl kuohukermaa
1 tl kuivattua rosmariinia (tai mieluummin tuoretta, jos suinkin on)
suolaa
Tämän voi valmistaa kahdella tavalla.
Kummassakin tavassa pienitään ensin broilerinpalat ja viipaloidaan
herkkusienet.
Joko kaikki uunivuokaan ja 180 asteiseen uuniin tunniksi.
Tai ruskistetaan paistinpannulla ja annetaan hautua siinä, kunnes broileti
on varmasti kypsää.
Muista puhdistaa broilerin leikkaamisessa käytetty veitsi ja leikkuulauta
hyvin tiskiaineella!
Pese myös kädet huolellisesti.
Pane riisit kiehumaan, kun broileri on kypsymässä
Ritva Koskennurmi-Sivonen
Etusivulle