Ritva Koskennurmi-Sivonen
Etusivulle

Herkkusieni, broileri & rosmariini

2–4 broilerin rintafilepalaa
1 rasia herkkusieniä tai vastaava määrä (??? tai enemmän)
2 dl kuohukermaa
1 tl kuivattua rosmariinia (tai mieluummin tuoretta, jos suinkin on)
suolaa

Tämän voi valmistaa kahdella tavalla.
Kummassakin tavassa pienitään ensin broilerinpalat ja viipaloidaan herkkusienet.
Joko kaikki uunivuokaan ja 180 asteiseen uuniin tunniksi.
Tai ruskistetaan paistinpannulla ja annetaan hautua siinä, kunnes broileti on varmasti kypsää.

Muista puhdistaa broilerin leikkaamisessa käytetty veitsi ja leikkuulauta hyvin tiskiaineella!
Pese myös kädet huolellisesti.

Pane riisit kiehumaan, kun broileri on kypsymässä

Ritva Koskennurmi-Sivonen
Etusivulle